Haberler

TOKİ KONUTLARINDA BAŞVURUDA ARANAN ŞARTLAR 2+1 ? T.C. VATANDAŞI OLMASI ? KONYA İL NÜFUSUNA KAYITLI VEYA KADINHANI İLÇESİ SINIRLARI İLÇESİNDE EN AZ 1 YILDAN AZ OLMAMAK ŞARTI İLE İKAMET EDİYOR OLMASI ? TOPLU KONUT İDARESİNEDN KONUT SATIN ALMAMIŞ OLMASI ? KENDİSİNE, EŞİNE VE VELAYETİ ALTINDAKİ ÇOCUKLARINA AİT TAPUDA KAYITLI HERHANGİ BİR GAYRİMENKULÜN OLMAMASI ? 25 YAŞ VE ÜZERİNE OLMASI AYLIK HANE GELİRİNİN EN FAZLA NET 3200 OLMASI ? KİŞİNİN KENDİSİ EŞİ VE VELAYETİ ALTINDAKİ COCUKLARI ADINA YALNIZCA 1 ADET BAŞVURU YAPABILECEKTIR 3+1 ? T.C. VATANDAŞI OLMAK ? TOPLU KONUT İDARESİNEDN KONUT SATIN ALMAMIŞ OLMASI ? KENDİSİNE, EŞİNE VE VELAYETİ ALTINDAKİ ÇOCUKLARINA AİT TAPUDA KAYITLI HERHANGİ BİR GAYRİMENKULÜN OLMAMASI
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Nuri ÖDÜK Bugün belediye binamızda KIZILAY´a kan bağışında bulundu.Başkan ÖDÜK Açıklamasında Şunları söyledi : Bağışlamış olduğumuz bu kanlar ACİL deil SÜREKLİ ihtiyacımız´dır diyerek Bağış yapan vatandaşlarımıza cani yürekten teşekkür etti.
III. Tahinli Pide Festivali ve Kırsal Kalkınma Çalıştayı Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi. Festivalimize Ulusal Sanatcılar Konuk Olurken Şehitlerimizide Dualarda Unutmadık.
Öksüz ve Yetim Çocuklarımıza İftar Yemeği İkram Ettik
Kadınhanı Toplu İftar Yemeğinde Halkımızla Birlikte İftar Yaptık
Şehit Uzman Çavuş Veli ATEŞ Kapalı Pazar Yerimizi Şehitimizin Ailesi ile Birlikte İftar Yemeğinde Buluşarak Açılışını Yaptık.Hayırlı Uğurlu Olsun
21 MAYIS 2016 CUMARTESİ günü sebze pazarımız yeni yerinde kurulacak Tüm Halkımıza Duyurulur
Toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle,10-16 mayıs Engelliler Haftası?nı kutluyor; tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisi nin açılışının 93. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı canı gönülden kutlar, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken; sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamayı dilerim.
Ilcemiz Halk Pazarınin hafta içi bir güne alınması icin yapılan araştırmalar sonucunda Sebze, Tuhafiye ve Hayvan Pazarının CUMARTESİ olarak devam edecektir. Ilcemize Hayirli Olmasini Temenni Ederiz.
Sayın Vekilimiz Hacı Ahmet Özdemir´in katkısıyla Kadınhanı Gençlik Merkezi 2016 yatırım Planı´na alındı. İlçemize hayırlı olsun.
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kadınhanı Belediyesi Tarafından Alabağ,Köylütoğlu,Kurthasanlı,Demiroluk, Pirali,Sögütözü,Yağlıca,Hacımehmetli, Karasevinç,Meydanlı ve Kolukısa Mahallelerimize İtfaiye Arasözleri Mahalle Yetkilililerine Teslim Edildi. Mahallelerimize Hayırlı Uğurlu Olsun.
ENERYA Genel Müdürü Arif KÖSEN Proje Koordinatörleri Esma ASLAN,Ali Değirmenci ve Selma DELİKAN Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK´ü Makamında Ziyaret Ettiler.İlçemize Döşenmesine Başlanılan Doğalgaz Hattı Çalışmalarını Yerinde İncelemede Bulundular.Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

info@kadinhani.bel.tr