KADINHANI BELEDİYESİ KAN BAĞIŞINA DESTEK VERDİ
16 Ekim 2019

KADINHANI BELEDİYESİ KAN BAĞIŞINA DESTEK VERDİ

Ülkemizi,Fırat´ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ´ın varlıgını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak ,bir barış koridoru tesis ederek suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere ´´ BARIŞ PINARI ´´ Harekatını başlatmıştır. Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirdigimiz ´´ KAN BAĞIŞI ´´ Etkinliğini Belediye Başkanımız Sayın Mehmet BADEM, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İrfan KARACA , MHP İlçe Başkanı Sayın Tevfik YAGCI ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Sefa ÇAKAR ile birlikte belediye Meclis üyelerimizin ve halkımızın da katılımıyla ´´ KAN BAĞIŞI´´ yaparak toplumsal birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kadınhanı olarak´ta ´´ BARIŞ PINARI´´ Harekatında tüm ASKER´lerimizin yanında olduğumuzu bildirir Asker´lerimizin ALLAH yar ve yardımcıları olsun.