KADINHANI BELEDİYESİ TARAFINDAN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan daha sonra neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen korana virüs ile mücadele tüm ülkede devam etmektedir. Kadınhanı Belediyesi olarak bu virüsle mücadele kapsamında çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Virüsle mücadelenin en başında gelen Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu 14 kurala mutlaka uyulması gerekmektedir. Kadınhanı Belediyesi olarak virüse karşı tüm kamu kurum ve kuruluşları, toplu taşıma araçları, dernek ve vakıflar, siyasi parti binaları, hastane ve sağlık ocakları, esnaf dükkanları, park ve bahçeler, toplu konutlar her gün dezenfekte edilmektedir. Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarına ve bazı umuma açık yerlere dezenfektanlar konulmaktadır. Yapılan bu çalışmalar ilçe halkının takdirini toplamaktadır. Bizler de ilçe halkımızda Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate almalarını ve toplu alanlardan uzak kalarak bu konu üzerinde hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyoruz.