DEZENFEKTANLAR YERLEŞTİRİLİYOR

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs Ülkemizde de görülmüş ve vaka sayısı her geçen gün artmıştır. Ülke ve ilçe halkı olarak bu virüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığımızın açıklamaları dikkate alınarak uyulması gereken kuralları harfiyen yerine getirmek gerekmektedir. Kadınhanı Belediyesi de üzerimize düşen görevleri titizlikle yerine getirmek için gece gündüz demeden tüm ekibiyle çalışmaya devam etmektedir. Bu kapsamda Kadınhanı Belediyesi, ATM ler Kamu Kurum ve Kuruluşları, bankalar, toplu konutlar ve halkın sıklıkla kullandığı yerlere el dezenfektanları yerleştirmektedir. Halkımızın da bu dezenfektanları kullanırken hassasiyet göstermeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.