Kadınhanı Belediyesi Ekipleri, Korona Virüs Önlemleri Kapsamında Ana Cadde ve Sokakları Köpüklü Su ve Solüsyonla Dezenfekte Etti.

Kadınhanı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerle yapılan çalışmada, temizlik aracına konulan dezenfekte solüsyonu ve yüzey temizleyicisi, Konya caddesi ve bağlı sokaklara köpük olarak sıkıldı. Temizlik ekipleri de fırça ile köpüklü temizlik yaptı. Yapılan bu çalışmalar ile ilgili Mehmet BADEM şöyle konuştu; "Cadde, sokak ve meydanlarda yıkama işlemine başladık. Ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama işlemleri yapıyor, ardından da bölgeyi temizleyerek, köpükle yıkıyor. Hem korona virüse karşı temizlik seviyesini artırıyoruz, koruyucu önlem sağlıyoruz hem de kentimiz temiz görünüme kavuşuyor, hijyeni sağlanıyor. Kullandığımız dezenfekte ve köpük sayesinde mikropları arındırıyoruz. Korona virüs ve benzeri hastalıkların önüne geçmeyi hedefliyor, yayılmasını da durdurmaya gayret ediyoruz."