Başkanımız Mehmet BADEM Bakanlıklarla Yatırım Koordinasyonu Sağladı.

Başkanımız Mehmet BADEM ilçemizde yapılacak tüm projeleri adına Bakanlıklarımızla birlikte yatırım koordinasyonu sağladığı Ankara ziyaretinde ilçemizi Kalkındırmak ve geleceğe daha iyi hazırlamak adına 7 Mayıs 2020 'de Sayın Belediye Başkanımız Mehmet BADEM, Ak Parti ilçe Başkanımız İrfan KARACA, MHP İlçe Başkanımız Tevfik YAĞCI Belediye ve Meclis Üyemiz Bekir ÖZTÜRK ile birlikte Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn MURAT KURUM Beyi, Tarım ve Orman Bakanımız Sn BEKİR PAKDEMİRLİ Beyi, Sağlık Bakanlığımızı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızı ziyaret ederek ilçemizde devam eden ve yapımı planlanan projelerimiz hakkında görüşmelerde bulundular. Sayın Başkanımız Mehmet BADEM ziyaretlerinde İlçemiz adına hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Değerli Bakanımız Murat KURUM Beye, Tarım ve Orman Bakanımıza ve Tüm Milletvekillerimize İlçemiz adına sonsuz teşekkürlerini sunmuşlardır.