DÜĞÜNLERDE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ

29/06/2020 tarihinde Kaymakam Osman GÜVEN başkanlığında toplanan Hıfzıssıhha Kurulunda, düğünlerde virüsün yayılmasının önüne geçebilmek için yeni kararlar alınmıştır. Buna göre; 1) İlçemiz dahilinde açık havada yapılacak düğünlerin en fazla 1 gün süreyle saat 23:00' e kadar sürdürülmesi 2) İlçemiz dahilinde kapalı alanda yapılacak düğünlerin en fazla iki saat olacak şekilde sınırlandırılması kararlaştırılmıştır. Bunu yanı sıra düğünlere katılımda davetlilerin maske takma zorunluluğunun unutulmaması ve ikram edilecek olan yemek ve benzeri gıda maddelerinin tabldot usulünde ve hijyen koşullarına uyularak verilmesi kararları da alınmıştır. ilçe halkımızın dan alınan bu kararlara hem kendi sağlıkları hemde ilçe sağlığı açısından ve bulaş riskini minimize etmek için dikkatle uymalarını önemle rica etmekteyiz. Tüm ilçe halkımıza sağlıklı ve mutlu günler dileriz.