KADINHANI'NDA BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI KURULDU

Kadınhanı'nda Birlik Beraberlik Sofrası Kuruldu Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem Kadınhanı Belediyesine hizmet etmiş geçmiş dönem belediye başkanları ve başkan yardımcıları, parti temsilcileri, eski ve şimdiki dönem il genel meclis üyeleri, Kadınhanı Kaymakamı Selami Işık ve İlçe Müftüsü Mustafa Fatih Yar İftar sofrasında bir araya geldiler Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem geçmiş üç yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler ve gelecekte yapılacak projeler hakkında katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi. Kadınhanı için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Badem Kadınhanı için hep beraber çalışmalar yürüteceklerini ve birlik beraberlik içerisinde Kadınhanının gelişmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Program hizmetlerinden dolayı katılımcılara plaket takdiminin ardından son buldu.